Componenţa consiliului facultăţii: 

Decan:

 

 

 

Prof. dr. ing. Nicolae VASZILCSIN

Telefon: 0040-256-403061

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prodecan:

 

 

Conf. dr. ing. Gabriela-Alina DUMITREL

Telefon: 0040-256-403062

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Prof.dr.ing. MANEA Florica Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof.dr.ing. NEGREA Petru Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ş.l.dr.chim. DUȚEANU Narcis-Mihai Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ş.l.dr.ing. LAZĂU Radu-Ioan Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ş.l.dr.ing. MOȘOARCĂ Giannin-Emanuel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf.dr.ing. MEDELEANU Mihai Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. ing. PETER Francisc Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ş.l.dr.ing.TĂMAȘ Andra-Dana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Lector.dr. GHERMAN Vasile Daniel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Drd.ing. DUCA Delia Andrada  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Stud. ing. LĂBOȘEL Mihaela  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Student MĂTUȘOIU Florin  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Student PĂCURARIU Ștefan-Adrian  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

{cwattachments}

 

Reprezentanţii facultăţii în senatul universităţii: 

Prof. dr. ing. DAVIDESCU Corneliu-Mircea Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Prof. dr. ing. VASZILCSIN Nicolae              Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Prof.dr.ing. NEGREA Petru          Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Conf.dr.ing. MEDELEANU Mihai                Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Student ROMAN Roxana Denisa Maria   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Secretar şef:

Ing. MOCANU Mariana

Telefon: 0040-256-403063
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.