Componenţa consiliului facultăţii: 

Decan:

 

 

 

Ș.l. dr. ing. Mircea Laurențiu DAN

Telefon: 0040-256-403061

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

Prodecan:

 

 

Ș.l. dr. ing. Ana Maria PANĂ

Telefon: 0040-256-403062

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

 

Conf.dr.ing. KELLENBERGER ANDREA        Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - director departament CAICAM
Prof.dr.ing. NEGREA Petru Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Conf.dr.ing. LUPA Lavinia-Afrodita Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   
Conf.dr.ing. LAZĂU Radu-Ioan Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Conf.dr.ing. KELLENBERGER Andrea-Rozalia Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Ș.l. dr. ing. TĂMAȘ Andra-Dana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  - director departament CAICON
Prof. dr. ing. HĂDĂRUGĂ Daniel-Ioan Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Ș.l. PĂDURE Mirabela-Aurora Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Ș.l. PAUL Ana-Cristina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   
Ş.l.dr.ing. TODEA Anamaria Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Student ALEXANDRU Roxana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Student DIACONESCU Alexandra Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
Student GHIORGHESCU Mihaela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   
Student POPESCU Cătălina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   

 

Comisiile Consiliului Facultății

Reprezentanţii facultăţii în senatul universităţii: 

Prof.dr.ing. NEGREA Petru  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Ș.l.dr.ing. DAN Mircea Laurențiu   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
Prof.dr.ing. DUMITREL Gabriela-Alina      Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Student ALEXANDRU Roxana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 


Secretar şef:

Ing. MOCANU Mariana

Telefon: 0040-256-403063
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

tempobet
Tablet Servisi