Admitere MASTER 2017
Master profesional: Tehnici Poligrafice

Practica

An universitar 2016 - 2017
Documente necesare pentru derularea stagiului de practică:

 

 

Formatul electronic al dosarului de practică va fi salvat în formatul: Nume_Prenume_specializare.pdf
Dosarul de practică se transmite în format electronic (pdf) cadrului didactic supervizor la terminarea stagiului. Acesta va fi însoțit de câteva instantanee din perioada practicii (maxim 5 poze).
Atestatul de practică (eliberat de instituția gazdă) se predă cadrului didactic supervizor în ziua susținerii colocviului de practică.
Dată susținere colocviu de practică: miercuri ... septembrie 2017

Responsabili practică:

  • specializarea CISOPC: As. dr. ing. Iulia PAUȘESCU (tel.: 0256-404233, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
  • specializarea ISAPM: Ș.l. dr. ing. Radu LAZĂU (tel.: 0256-404167, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
  • specializarea IPMI: As. dr. ing. Mircea DAN (tel.: 0256-404175, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
  • specializarea CEPA: As. dr. ing. Anamaria TODEA (tel.: 0256-404216, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Informații suplimentare găsiți AICI.

Parteneri de practică