Practica

An universitar 2023 - 2024

NOU Instrucțiune desfășurare practică 2024

Documente necesare pentru derularea stagiului de practică:

Formatul electronic al dosarului de practică va fi salvat în formatul: Nume_Prenume_specializare.pdf
Dosarul de practică se transmite în format electronic (pdf) cadrului didactic supervizor la terminarea stagiului. Acesta va fi însoțit de câteva instantanee din perioada practicii (maxim 5 poze).

Termen de transmitere a dosarelor de practică:


Atestatul de practică (eliberat de instituția gazdă) se predă cadrului didactic supervizor în ziua susținerii colocviului de practică.


Dată susținere colocviu de practică:

      CISOPC și ISAPM: Prezentarea 1 - 

                                Prezentarea 2 - 

      CEPA și IPMI:       Prezentarea 1 - 

                                Prezentarea 2 - 

Responsabili practică:

  • specializarea CEPA: conf dr. ing. Anamaria TODEA (tel.: 0256-404216, e-mail: anamaria.todeaAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )
  • specializarea CISOPC: Ș.l. dr. ing. Sorina BORAN (tel.: 0256-404231, e-mail: sorina.boranAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )
  • specializarea IPMI:  Ș.l. dr. ing. Mircea DAN (tel.: 0256-404175, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )
  • specializarea ISAPM: Conf. dr. ing. Radu LAZĂU (tel.: 0256-404167, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. )

Informații suplimentare găsiți AICI.

Parteneri de practică

tempobet
Tablet Servisi