Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, eveniment hibrid

Stimată Doamnă/Stimate Domn,

 

Din partea Universității Politehnica din Timișoara România, vă invităm cu drag să participați și să contribuiți la workshop-ul intitulat Picătura de știință: Apă pentru pace-pace pentru apă în cadrul proiectului Education for Plastic in a Circular and Climate Neutral Economy - Preventing Waste Ending Up into the Environment și a Simpozionului APA - ESENȚA VIEȚII (AquaSensTim) - ediția a IV-a, 21.03.2024,orele 12.00-16.00

Acest workshop are scopul de a stimula discuțiile privind poluarea apei & schimbările climatice între cercetători, consultanți și autoritățile locale, fiind o șansă excelentă de a consolida interacțiunea și rețeaua dintre universitățile de la nivel internațional și național și experții în acest domeniu.

Contribuțiile la eveniment prin prezentare orală (timp alocat: 10 minute) se pot face prin trimiterea titlului prin e-mail la următoarea adresă: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în 18 martie 2024. O agendă detaliată a workshopului vă va fi trimisă în curând.

Invitatie_RO.pdf 

Workshop invitation_EN 

 

tempobet
Tablet Servisi