Domeniul de licenta: Ingineria Produselor Alimentare
- Competențe
- Misiune și obiective: CEPA
- Plan de învățământ promoția 2019-2023
- Plan de învățământ promoția 2020-2024
- Plan de învățământ promoția 2021-2025
- Plan de învățământ promoția 2022 - 2026
- Ghid pentru alegerea disciplinelor opționale
Anul I - Inginerie Produselor Alimentare
Anul II - Inginerie Produselor Alimentare
Anul III - CEPA
Anul IV - CEPA
Semestrul VII |
Semestrul VIII |
Disc. opțională V:Control fitosanitar / Controlul contaminării produselor alimentare | Disc. opțională VIII:Alimente modificate genetic / Controlul falsurilor alimentare |
Analiză microbiologică | Managementul calității alimentelor |
Analiză senzorială | Disc. opțională IX:Proiectare și control asistate / Software pentru proiectarea sistemelor industriale |
Comunicare | Disc. opțională X:Principiile nutriției umane / Alimente funcționale |
Disc. opțională VI:Legislație și protecția consumatorilor / Legislație internațională | Elaborare proiect de diplomă |
Inocuitatea produselor alimentare | Examen diplomă |
Disc. opțională VII: Tehnologii fermentative / Tehnologii extractive | |