Ursus Breweries lansează a doua ediție a programului Graduate Trainee „TheChallenge4Greatness”, destinat studenților din ultimul an de studii, tinerilor absolvenți și masteranzilor.  La fel ca și anul trecut, în 2018, Ursus Breweries deruleaza un proces de recrutare pentru  12 poziții de Graduate Trainee, șase în departamentul Comercial și șase în zona de Producție, în București și în fabricile companiei din Buzău, Brașov și Timișoara.


        „TheChallenge4Greatness” are drept scop dezvoltarea profesională și pregătirea tinerilor aflați la începutul carierei pentru un viitor rol în cadrul companiei. Astfel, prima parte a programului îi introduce în lumea producției berii, unde vor putea să își dezvolte cunoștințele acumulate în perioada studiilor. Prin urmare, prima etapă a programului este structurată sub forma provocării de a gestiona integral un proiect timp de trei luni. În urma evaluării, în funcție de rezultate, cei mai buni candidați vor trece în a doua etapă a programului, cea de Management Trainee. Timp de aproximativ un an, în perioada de dezvoltare profesională accelerată de Management Trainee, aceștia vor avea contact și vor lucra direct cu specialiști din mai multe arii funcționale. În cazul departamentului Comercial este vorba despre Marketing, Trade Marketing și Vânzări, iar în zona de Producție, despre direcțiile Brewing, Packaging și Engineering.


      Studenții în ultimul an de studii, tinerii absolvenți sau masteranzi care sunt în căutarea unui astfel de program de formare profesională pentru startul carierei, pot găsi mai multe informații despre „TheChallenge4Greatness” pe pagina dedicată Ursus Breweries, la secțiunea Cariere: http://ursus-breweries.ro/cariere/pozitii-disponibile/

tempobet
Tablet Servisi