Oficial?

Noi suntem una dintre cele 7 Organizatii Studentesti active din Cadrul Universitati “Politehnica”.Ne propunem sa reprezentam studentii din Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului atat pe plan local cat si national.Totodata prin proiectele pe care le desfasuram se doreste dezvoltarea studentilor din punct de vedere profesional educational si social. LSCT este membra fondatoare ANOSR (Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania) in cadrul careia contribuie activ la miscarea studenteasca la nivel national.

Neoficial?

Suntem o gasca plina de viata, ce dorim sa ne pierdem vremea in mod util. Ne sta mereu capul la chefuri, distractii, deplasari prin tara la diverse evenimente. Dar cand ne prinde seriozitatea punem cap la cap multe idei ingenioase care nasc diferite proiecte mai mici sau mai mari toate destinate studentilor. In acelasi timp incercam sa fim cat mai aproape de stundetii pentru a le apara cat mai bine interesele in fata profesorilor, decanatului chair si rectoratului. Sper ca te-am convins…sau macar ti-am strarnit interesul sa vrei sa te implici..sa faci ceva pentru tine si pentru ceilalti.

 

Adresa:

Bulevardul Vasile Parvan, nr. 6 , etaj 3, sala A314
Oraș: Timisoara
Judet: Timis
Cod Postal : 300223
Tara: Romania

Fax: +40 256 403060
E-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web:   http://lsct.ro/

Informaţie:

Liga Studentilor Chimisti din Timisoara este o organizatie non-guvernamentala si non-profit ce are ca scop principal apararea si reprezentarea drepturilor si intereselor studentilor din Facultatea de Chimie Industriala si Ingineria Mediului

tempobet
Tablet Servisi